Logo Logo

Na Svjetski dan radija WorldDAB objavio e-knjigu o uspostavi DAB+ digitalnog radija

Čestitajući Svjetski dan radija (13. veljače) svim slušateljima i pružateljima radija, Agencija za elektroničke medije prenosi vijest o objavi besplatne e-knjige o uspostavi DAB+ digitalnog radija.

WorldDAB, globalni industrijski forum za DAB+ digitalni radio, objavio je revolucionarnu novu knjigu, “Uspostavljanje DAB+ digitalnog radija”, koju je napisao stručnjak za tehnologiju emitiranja dr. Les Sabel.

Ova knjiga nudi jedinstven, detaljan vodič kroz regulatorne, tehničke i komercijalne aspekte uspostave uspješne DAB+ digitalne radijske usluge.  Osim što pruža smjernice za nove zemlje koje žele pokrenuti DAB+ usluge, daje i savjete za tržišta koja su već započela taj proces te ona na kojima se digitalni radio približava statusu stalne usluge.

Knjiga sadrži mnoštvo neprocjenjivih uvida u industriju iz Sabelovog dvadesetogodišnjeg iskustva u digitalnom radiju,  koji će pomoći svima uključenima u uspostavljanje DAB+ radijskih usluga, od medijskih regulatora i kreatora politike do pružatelja usluge i tehničkih stručnjaka.

Više informacija i e-knjigu možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.worlddab.org/resources/establishing-dab-plus-ebook