Logo Logo

U ponedjeljak potpisivanje Sporazuma o suradnji na projektu „Za veću vidljivost ženskih sportova u elektroničkim medijima“

U ponedjeljak, 26. ožujka 2018., predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora, Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske i Agencije za elektroničke medije, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za šport, potpisat će Sporazum o suradnji na projektu „Za veću vidljivost ženskih sportova u elektroničkim  medijima“. 

Potpisivanjem ovog Sporazuma pokreće se kampanja promocije ženskih sportova, posebno kolektivnih, u elektroničkim medijima i u društvu uopće. 

Svečanost će se održati u 11 sati u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora i javnost će biti upoznata s ovim projektom i predstojećom kampanjom koja će trajati cijelu ovu godinu. 

Događanje će službeno otvoriti gospodin Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora. Pored njega, javnosti će se obratiti gospođa Helena Štimac Radin, ravnateljica Ureda za ravnopravnost spolova; gospodin Damir Hajduk, predsjednik Vijeća za elektroničke medije i ravnatelj Agencije za elektroničke medije te gospođa Morana Paliković Gruden, potpredsjednica Hrvatskog olimpijskog odbora. 

U ime Središnjeg državnog ureda za šport na događaju će nazočiti gospođa Adela Čujko, savjetnica u kabinetu državne tajnice. 

Također, javnosti će se biti predstavljeni i ambasadori projekta, a na ovom događaju govorit će ambasadorice projekta gospođa Danira Bilić i gospođa Anđa Jelavić.