Logo Logo

Obavijest o promjeni mjesta održavanja radionice u Zagrebu 09. i 10. lipnja 2017. – Edukacija nakladnika na temu poticanja kvalitetnih programa za djecu i mlade

Agencija za elektroničke medije, Mreža mladih Hrvatske i Panda komunikacije pozivaju nakladnike elektroničkih medija u Republici Hrvatskoj na sudjelovanje u edukaciji nakladnika na temu poticanja kvalitetnih programa za djecu i mlade.

 Edukacija se sastoji od pet dvodnevnih radionica, koje se održavaju pod vodstvom renomiranih stručnjaka. Prva radionica održana je u studenom 2016. u Zagrebu, a uslijedile su radionice u Rijeci, Splitu i Osijeku.

 Prvotno predviđeni datumi održavanja radionice bili su 12. i 13. svibnja, ali se taj termin odgađa zbog aktivnosti vezanih za predstojeće lokalne izbore.

 Radionica će se održati u novom terminu, na datume 09. i 10. lipnja 2017. (petak i subota), od 9:00 do 17:00 sati.

 Mjesto održavanja radionice je Hotel Laguna, Kranjčevićeva 29, Zagreb (umjesto u prvotno predviđenom kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold).

 Pravo sudjelovanja na radionici imaju radijski i televizijski nakladnici, neprofitni pružatelji elektroničkih publikacija, neprofitni proizvođači radijskog i audio-vizualnog sadržaja te neprofitni pružatelji radijskog i audio-vizualnog sadržaja preko drugih platformi (kabel, satelit, internet).

 S obzirom na ograničenost mjesta, molimo sve zainteresirane za završnu radionicu u Zagrebu da potvrde dolazak najkasnije do 07. lipnja 2017.  na e-mail:

  [email protected] (Panda komunikacije)

Poziv
Agenda