Logo Logo

Izjava o primljenim potporama male vrijednosti – NOVO!

Imajući u vidu posebne javnozdravstvene okolnosti u našoj zemlji i otežane uvjete u kojima rade javne službe, Agencija za elektroničke medije će kao valjane primiti i Izjave o primljenim potporama male vrijednosti koje su potpisane od strane ovlaštene osobe i ovjerene pečatom pravne osobe i onda kada nemaju javnobilježničku ovjeru. Takve izjave potrebno je dostaviti samo elektroničkim putem na adresu [email protected] i ne ih dostavljati poštom. Kad izvanredne okolnosti prođu, korisnici Fonda dostavit će Agenciji poštom te iste izjave ovjerene kod javnog bilježnika.

Skrećemo pozornost Pružateljima medijskih usluga, kojima su dodijeljena sredstva Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija 1/18 i 1/19, da su obvezni prije isplate drugog dijela sredstava (za 2020.) dostaviti izjavu ovjerenu kod javnog bilježnika o tome jesu li im u razdoblju 2018., 2019. i 2020.  godine dodijeljene državne potpore u određenom iznosu.

Za 2020. godine navodi se i planirani iznos.

Izjavu je potrebno ispuniti i ovjeriti kod javnog bilježnika te je dostaviti u PDF obliku na adresu elektroničke pošte: [email protected], a original izjave poštom dostaviti na adresu: Agencija za elektroničke medije, Jagićeva 31 (III. kat), 10 000 Zagreb.